Restaurang 

Välkomna till vår härliga restaurang & vinterträdgård. Här serverar vi lokalproducerad mat lagad med kärlek från tidig morgon till sen kväll. Här finns även två barer, alla med fullständiga rättigheter.

3-rätters logimeny

Sommarmeny

Mors Dagsmeny

Midsommarmeny

Konferensmeny

Loungemeny

Restaurangen

Byggnaden är vår gamla loge med plats för 85 gäster, rustikt byggd med vitputsade väggar, bjälkar i taken, levande ljus och avkopplande musik. Här finns även en av gårdens barer som har fullständiga rättigheter.

Vinterträdgården

Vägg i vägg med Restaurangen ligger vår ljusa vinterträdgård med plats för 90 gäster. Här det högt till tak och öppningsbart glastak för härlig vår/höstsol, varma sommardagar eller att beskåda stjärnorna på vintern. En känsla av "inne men ändå ute".  Här är våra fyrbenta gäster dvs hundar välkomna. I båda restaurangerna serverar vi dagligen frukost, lunch, bufféer & 3-rätters middagar.

Presentkort 

Ett presentkort från Hotell & SPA Lögnäs Gård är en omtyckt gåva som kan användas på många olika sätt. Kortet utfärdas med valfritt värde och gäller i två år. Mottagaren kan lösa in presentkortet mot allt vi har att erbjuda hos oss.

Presentkort på Hotell & SPA Lögnäs Gård