Konferenspaket

Med våra konferenspaket får du konferensrum, fika, mat och eventuell övernattning till ett fast pris per deltagare. Här presenterar vi några förslag. Önskar du en skräddarsydd lösning så hör av dig till oss så sätter vi ihop ett paket.

Konferens med övernattning

fr. 1990 kr/p exkl. moms

Konferens i två dagar inklusive frukost, lunch, fika och 3-rätters middag på halländskaråvaror. Övernattning i tvåbäddsrum. Självklart kan ni komplettera konferenspaketet med någon aktivitet, som musikquiz, smakprovning, linedance, vår egen gårdskamp eller bara koppla av och njuta på Spa.

Konferenspaket med logi på Hotell & SPA Lögnäs Gård mellan Båstad & Laholm i södra Halland

Dagkonferens eller del av dag

fr. 495 kr/p exkl. moms

Boka en dagskonferens i vår lantliga och kreativa miljö. Konferensrummet står till ert förfogande hela dagen och i paketet ingår även morgonfika, lunch samt eftermiddagsfika i vår unika konferenslounge.

Dagkonferens på Hotell & SPA Lögnäs Gård mellan Båstad & Laholm i södra Halland

Konferens med After Work på Spa

fr. 1995 kr/p exkl. moms

Efter en tuff dag i konferensrummet är ni väl värda ett besök och koppla av på vårt Spa och värma er i någon av våra bastur eller pooler.
När ni är redo serverar vi en god 3-rätters middag innan ni sover gott i lantluften och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé och en ny dag tar vid.

Konferens & After Work på Hotell & SPA Lögnäs Gård mellan Båstad & Laholm i södra Halland
Välkommen till oss!