Teambuilding aktiviteter

Vi har många aktiviteter för en kick-off när teamet ska lära känna varandra lite bättre men även för kompisgäng och olika festligheter. Allt från smakupplevelser och musikquiz, till linedance och de mer fysiska aktiviteterna på vår egen gårdskamp.


Pris: begär offert

Lögnäs 5-kamp

Gårdens egen 5-kamp passar de flesta, konferensen, möhippan, svensexan, kompisgänget, kickoff mm. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Aktiviteten är utomhus men kan hållas under tak vid dåligt väder. Vi erbjuder även paket med mat & dryck i samband med aktivitet.
Antal: från 10-80 personer
Tid: ca 90 min inkl. duell & prisutdelning.

Lögnäs 10-kamp

Gårdens egen 10-kamp passar de flesta, familjeträffen, födelsedagsfirandet, kompisgänget, kickoff mm. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Aktiviteten är utomhus men kan hållas under tak vid dåligt väder.
Antal: från 10-80 personer
Tid: 2,5 timme inkl. duell & prisutdelning.

Linecance

Att dansa Linedance är en aktivitet där alla kan vara med, ung som gammal. Vi klär er i cowboyhatt och vår dansanta instruktör lär er de mest grundläggande dansstegen och sedan är ni i full gång. Blod, svett och tårar, nej det hopps vi inte men lite svett blir det i alla fall.
Antal: 10-35personer
Tid: ca 90 min

Musikquiz

Inget är så engagerande som musik och inget kan ändra en stämning eller frambringa minnen som musik. Vi kan skapa olika teman med ett musikquiz, önskar ni något speciellt tema så ordnar vi det, kan vara tex, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Schlager, Kärlek, Hårdrock mm. Självklart blir det pris till vinnande lag.
Antal: från 10-80 personer
Tid: ca 60 min

Mordmysterium

En oförglömlig middag i sann deckaranda

med en ”mördare” i sällskapet!

Tillsammans med en grupp vänner eller arbetskamrater får du uppleva en kväll i sann
deckaranda samtidigt som ni äter god mat. Välj bland fyra olika mysterium. Mordmysterium är ett roligt och spännande sätt att lära känna sidor hos dina kollegor som du inte trodde fanns.
Alla är misstänkta – en är skyldig. Vem är mördaren?

Middagen blir garanterat en succé med många skratt.


Tid:  Ca 3–3.5 timmar
Antal: 20-80 personer
Både svenska och engelska

Pris: enligt offert

Gokart

En adrenalinkick ni sen glömmer! Ca 10 min från Lögnäs Gård
GoKart erbjuder en rolig och fartfylld upplevelse där ni kan utmana era familjemedlemmar, vänner, arbetskamrater, chefen, bruden, brudgumen, svärmor, eller svärfar? Kom som ni är, vi har den utrustning som behövs.

Kör ca 1,3 mil, 1 varv träning, 1 kvalheat om 6 varv, A - final om 10 varv. B - final körs vid fler än 10 tävlande om 8 varv
Medalj till 1 - 2 - 3 plats.
Antal:fr. 8-30 pers
Tid:Ca 60 min
Bokas direkt www.blakullagokart.se

Workout 

Alla mår väl av att röra lite på sig. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination. Musiken ger dig kraft och inspiration. Passet är redskapsfritt och det enda du behöver är din egen kropp. Häng med på en omväxlande åktur med maximalt endorfinpåslag. Det går bra även utomhus. Allt är möjligt!
Antal: 6-35
Tid: 1 timme

Yoga

Yoga är ett begrepp med stor vidd. De olika yogaformerna är många och det kan vara svårt att hitta den yogaformman trivs med. Upplägget här speglar den grupp som ska ha yoga. Tex: ett pass på 1 timme för en grupp medelålders män, väninnor eller en sprallig tjejgrupp, konferens, möhippa eller svensexa. Vi har även yoga utomhus om så önskas. Allt är möjligt!
Antal: 10-30
Tid: 1 timme

Kungsbygget Äventyrspark

På Kungsbygget ca: 20 min. med bil.
Åk rodel nerför Hallandsås eller kasta dig ut i en zipline med fantastisk utsikt. Äventyrsparken erbjuder också bl a en höghöjdsbana.

Antal:fr. 10-80 pers
Tid:2 timmar
Bokas direkt på www.kungsbygget.se

Lyxigt husvagnspaket inkl ställplats, servicehus, SPA & Middag på Hotell & SPA LÖgnäs Gård

Turridning

Genom vårt unika samarbete med en hästgård på Hallandsåsen kan vi erbjuda turridning på Islandshäst.

Chokladprovning

Följ med på upptäcktsfärd i chokladens värld, där vi kombinerar smaker med kunskap. Lär dig mer om kakaoodling, olika bönor, tillverkning och olika choklad -stilar samtidigt som du smakar på choklad från världens ledande producenter. Vi provar åtta olika sorters choklad, från ljus till mörk.
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min

Kaffeprovning

Ni provar igenom 3-4 olika kaffesorter, njuter av härliga aromer och dofter, lär Er mer om skillnaden mellan de olika bönorna och sättet de framställs på.
Antal: 10-50 st
Tid: 1,5 timme

Pralinprovning

Följa med på en upptäcksfärd i pralinernas värld där vi kombinerar smaker med kunskap. Vi lär dig mer om olika choklad samt tillverkning av praliner. Ni får smaka på vit, ljus samt mörk choklad i olika kakaohalter, samt sex olika praliner tex. mörk tryffel med havssalt. (se bild)
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min

Vin-& ölprovning 

Följ med på en historia i vinernas
och dryckernas värld. Vår Sommelier guidar er genom olika sorter av det valda dryckeslaget, från olika eller samma kontinent, med olika karaktär och råvaror. Provning kan gå till på lite olika sätt, det är upp till er att välja. Vi kommer givetvis med förslag om så önskas.
Antal: 10-80personer
Tid: ca 90 min

Bokningsförfrågan

Du får alltid bäst pris & lösning om du bokar direkt till oss via mail till info@lognasgard.se eller

tfn +46 (0)430-230 76. Du kan även använda formuläret här nedan så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

 
 
 
 
 
 
 
Ja Tack!
Nej Tack! Jag gör bara en förfrågan.
 
 
JA!