Ny mobil logo hö 2018

Njut på vårt Spa!

Vi har ett stort fins spa med flera pooler, bastu, fotbad, tropiska duschar, isregn, pool ute, terrasser, lounge, massage fåtöljer mm. Vi har inrett med tegel, bjälkar, rustika material och stora kandelaber, lyktor och levande ljus. Allt för att  skapa en skön ombonad och härlig känsla. I vår lounge serverar vi  te, torkad frukt, mineralvatten som ingår i spa-entrén liksom lån av badrock, handduk och tofflor.

Vi erbjuder bubbelpool, torrbastu, kallbad, ångbastu, IR-bastu,  japansk varm källa, tropisk dusch, isregn, doftbastu, spa & basturitual, massagefåtöljer,  solarium, varm pool ute på vår mysiga terrass med solstolar och sköna lounge möbler. Vid sämre väder erbjuder vi i stället en loung en trappa upp med öppen brasa för sköna stunder. Ta med träningskläder så ni kan testa vårt gym! Vi erbjuder inte behandlingar av terapeut.

Vi serverar lättare tilltugg, ostbricka, vin & öl på beställning i vår spa-avdelning, allt för att förgylla din tillvaro.

Välj mellan våra olika Spapaket för en skön vistelse eller bara ett kortare besök i vårt Spa.

Spapaket med övernattning >
Utbud av spapaket över dagen >
Sparitual, solarier mm >

Öppettider

Öppet alla dagar 10-22

Tänk på att vi har många barn & familjer som besöker oss under lovveckor.

Avbokning av er spavistelse ska ske senast kl 12 dagen före ankomst annars utgår full debitering.

Solarium

Drop-in solarium, öppettiderna är samma som spaets. Betala med 10-kronor eller poletter. Pris (20 min): 50 kr

EN OMTÄNKSAM GÅVA

Kärleksgåva, födelsedagspresent, bröllopsgåva, morsdaggåva eller studentpresent. Tillfällena är många då det kan passa med ett presentkort. 

Du kan tex ge bort ett spapaket, dagspa, en lyxkväll, en romatisk weekend, ett spakalas, en lyxig middag eller en festlig aktivitet. 
Beställ här >