Mobil logo 2021

Glada & stolta gasell-företagare!

Vi på Hotell & Spa Lögnäs Gård är så oerhört stolta och glada över att vi i höst fått ta emot titel som Di Gasellföretag 2021 och därmed är ett av Sveriges mest snabbväxande företag!

Dagens Industri hyllar varje år de snabbast växande företagen i Sverige. För att få utmärkelsen måste man uppfylla krav som visar på en sund verksamhet som till exempel omsättningskrav, att företaget har sunda finanser samt att företaget har en klar tillväxt tre år i rad.

Mindre än en procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Vi på Hotell & Spa Lögnäs Gård är därför väldigt stolta och hedrade över att i år, 2021 ha fått gasellutmärkelser trots att vi just kämpat oss igenom Covid-19 pandemin. 

– Engagemang, flexibilitet och stor passion för att ständigt utvecklas är ett fundament i Hotell & Spa Lögnäs Gård. Det är kärnan i allt vi gör och varför vi gör det. Därför är utmärkelsen som gasell-företagare ett kvitto på att det lönar sig att aktivt jobba med utvecklingen av sitt företag, organisation och sina medarbetare, säger Linda Andersson, VD på Hotell & Spa Lägnäs Gård.

Vi vill tacka vår personal, våra kunder, samarbetspartners och leverantörer som har gjort detta möjligt!