Mobil logo 2021

Restaurang Lögnäs Gård

 Välkomna till vår härliga restaurang & vinterträdgård. Här serverar vi lokalproducerad mat lagad med kärlek från tidig morgon till sen kväll. Här finns även två av gårdens 4 barer som har fullständiga rättigheter. 

Frukost >
Boka lunch för grupper & sällskap >
Kvällsmenyer spapaket fr. 15/8 >
Konferensmeny & dryck våren 2023 >
Skärtorsdag - Annadag Påsk >
Piffa till besöket med lite extra >
Morsdagsbuffé >
Serveras varje kväll 10/6 - 14/8 >
Välkommen på midsommarbord >

Restaurangen

Byggnaden är vår gamla loge med plats för 85 gäster, rustikt byggd med vitputsade väggar, bjälkar i taken, många levande ljus, avkopplande musik och öppen spis. Det är även här vi har våra fester/bröllop. Här finns även en av gårdens barer som har fullständiga rättigheter. 

Vinterträdgården

Intill finner Ni vår ljusa härliga vinterträdgård med plats för 90 gäster, öppningsbart glastak för härlig vår/höstsol, varma sommardagar eller att beskåda stjärnorna på vintern, "inne men ändå ute" här är också våra fyrbenta gäster välkomna. I båda restaurangerna serverar vi dagligen frukost, lunch, bufféer & 3-rätters middagar. Smaklig måltid...


VI ÄR KRANMÄRKTA!

Vi har fått hållbarhetsmärkning för vår kranvattenanvändning!


Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten framför flaskvatten. Genom kranmärkningen visar vi att vi tar ställning för en bättre miljö och inspirerar andra att också välja kranvatten.

Läs mer om vår
Kranmärkning >