Ny mobil logo hö 2018

Barnens Lögnäs...

Vi tycker om barn, så mycket att vi satsat lite extra just för deras skull och skapat "Barnens Lögnäs".

Barnens hage


Öppet alla dagar 10-18!

Vi har skapat en stor "hage" med olika sorters djur; minigrisar, dvärggetter, får & lamm, höns & kycklingar, kaniner samt Göingebocken Lucas. Alla bor de i sina egna små röda stugor med vita knutar. Klappa, mata och kela med dem så mycket du vill. På gården finns det även katter & ibland kattungar, kor & kalvar, islandshästar och sist men inte minst vår gårdshund Lykke. Lykke går ibland lös här på gården, möter gärna våra gäster vid parkeringen och ser till att alla har det bra. Är du hundrädd så säg till oss så kopplar vi henne.

Boende gäster är alltid välkomna att hälsa på djuren. För icke boende gäster har vi öppet 10-17.

Entrén är gratis för alla gäster som bor hos oss! (fika tillkommer)

Pris icke boende gäster inkl. fika: 60,-/person 2-100 år

Fika med Kaffe/te/saft samt stor kanelbulle och 2 sorters kakor.

Citat från Barnens Lögnäs och våra små gäster!
Det finns inget bättre än att mata, klappa och leka med djuren precis där de "hör hemma"... Agnes 7 år

Detta är det bästa hotellet i hela världen, jag älskar djuren, bättre än Florida för där fanns bara krokodiler och de är bara läskiga, jag kommer snart tillbaka....Tilda 9 år

Kan man flytta hit och bo här "på riktigt"? Finns det skola här för det måste det finnas för jag ska börja skolan till hösten..... Simon 5 år

Lyckans Era barn som får jobba, lasta hö och mata djuren så mycket de vill....... Robin 7 år

Lykke är bästa hunden i hela världen, hon följde med in på rummet, jag fick sova på golvet för mamma sa att Lykke fick inte vara i sängen, det gjorde ingenting för Lykke är så mjuk.... Amanda 8 år

Får man ta med sej kattungarna hem om man lämnar tillbaka dem sen? Jag kommer ju tillbaka.... Liam 5 år

Jag vill ha en minigris men det vill inte pappa, varför kan vi inte bara ha EN när ni kan ha 5 st?.....Kevin  6 år
 

Säkerhet

Vid hotellet finns ett fungerande lantbruk vilket innebär stora faror och vissa områden man inte får vistas på. Det är av största vlkt att föräldrar ser till sina barn så att de inte vistas där obehöriga ej äga tillträde, skyltar finns och då även med symbol så att barn ska förstå.

Är ni minsta osäkra så fråga gärna personalen.
Allt för Er säkerhet! 

Ko- & hästsafari


Tisdagar och torsdagar kl. 10.00 v. 27-31 (EJ 2/8 pga. begravning)  2018, erbjuder vi ko- & hästsafari med traktor och vagn, vi guidar och berätta om korna,  islandshästarna, flödet från kalv till ko och från gräs till foder,  vi matar djuren från vagnen. Anmäl och betala i receptionen när ni anländer, går ej att förboka. Välkomna!

Pris "safari":  60 kr/person 2-100 år

Bästa kalaset - Smådjurskalas

Bjud in alla Era kompisar för 2 timmars stoj och lek på Barnens Lögnäs. Här kan ni kalasa med alla djuren,  klappa, mata och lek med djuren så mycket ni vill.  (gäller 15/4-15/9 då är djuren ute)

Vi bjuder på saft/kaffe/te, stor kanelbulle, chokladboll och havrekakor.

Pris: 60 kr/barn

Lekplats

Vi har en fin lekplats med stor sandlåda, klättervägg, rutschkanor, gungor, babygunga, torn att klättra i, lianer, repstege och en kikare längst upp så du kan titta på utsikten. Bänkar och bord för avkoppling både för stora och små.

Här finns också vår lekstuga för lek och stoj. Låna gärna barncyklar inkl. hjälm samt; traktor, släp, traktor- & gödseltunna eller 3-hjuling för en runda på gården. Självklart finns det också gott om gröna ytor att springa omkring på.

Lekrum

Skulle det vara dåligt väder någon dag (solen skiner nästan...alltid i Lögnäs) så finns det lekrum med leksaker, pyssel, spel, pussel mm av olika slag samt tv, i anslutning till matsalen så mamma & pappa kan äta och dricka gott i lugn och ro när barnen leker.

Familjerum

Hos oss kan ni barnfamiljer välja mellan flera olika boendealternativ. Vi har familjerum både i Bed & Breakfastdelen, Lanthotellet men även som självhushåll i "Villan". Vi har där utöver 5 familjerum "lyx" som består av 2 dubbelrum med dörr emellan, här har ni vars ett rum med badrum, tv mm.  Det finns även plats för extrasängar för den stora familjen.

Barnmeny

På kvällarna serverar vi en god buffé eller middag som är anpassad både till barn och vuxna.
Barnpris:  125 kr kväll och 75 kr lunch  upp till 12 år.

Familjespa

I mån av plats är barnen även välkomna till vårt spa. För bästa avkoppling både för stora och små är det föräldrarnas ansvar att se till så att barnen håller sig tysta & lugna så som sig bör på ett spa.

Läs gärna mer om vårt spa här >

Drejning på Skottorps stengods

Prova hantverket tillsammans med din familj eller vänner. Ni jobbar på egen hand i 1 timme i den lilla drejarstugan men ni får naturligtvis goda råd och tips av Skottorps stengods. I drejarstugan finns två drejskivor, handverktyg och skyddsförkläde.

De föremål ni vill behålla bränns och glaseras i valfri färg för att sedan skickas till er till självkostnadspris. Roligt för alla och svårare än det ser ut! Detta är en sommaraktiviet ca: April-Oktober, ej lördagar
Pris: 0 kr då det ingår i våra boendepaket som bokas direkt till oss via mail eller telefon, (ej via någon annan bokningssida), bokas direkt till Skottorps stengods där ni anger ert bokningsnummer.

Skummeslövsbadet

I strandkanten vid Skummeslövsstrand ligger Skummelsövsbadet.
Ett populärt utflyktsmål både för stora och små.
Vill ni bada i havet eller i poolen, det är bara att välja. Entrén för barnen till badet ingår i rumspriset om ni bokat direkt till oss via telefon eller mail (ej vid någon annan bokningssida), be om biljett i receptionen. Öppet 18/6-13/8-2016 vid väder