Mobil logo 2021

Konferens med Spa & övernattning

FRÅN 1 990 KR PER PERSON EXKL.MOMS

Efter en tuff dag i konferensrummet är ni väl värda att besöka och koppla av på vårt Spa och värm dig i någon av våra bastur eller pooler. När ni är redo serverar vi en god middag innan ni sover gott i lantluften och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé och en ny konferensdag tar vid. Självklart kan ni komplettera ert konferenspaketet med någon aktivitet tex vår egen gårdskamp, chokladprovning, linedance eller musikquiz. 

Dag 1

✓ Lunch med lätt dryck
✓ Eftermiddagsfika
✓ Spa ink. badrock, handduk & tofflor
✓ 3-rätters meny i restaurangen
✓ Övernattning

Dag 2

✓ Frukost
 

Ingår alltid

✓ Wi-Fi
✓ Projektor
✓ TV (om så önskas)
✓ Whiteboard/Blädderblock
✓ Block, pennor
✓ Vatten, frukt & smågodis

Rum enligt era önskemål

När mötet och middagen är över kan ni dra er tillbaka till era rum för övernattning. Gårdens hotellrum är döpta i lantligt tema. Vad sägs om att sova i tex. mjölkrummer, svinstian eller i snickeboa?
Vill man bo lite enklare kan man bo i våra Bed & Breakfastrum eller i Villan med egen inglasad veranda, utedäck och trädgård.

Har ni husbil så erbjuder vi 30 st ställplatser med el och tillgång till vårt fina servicehus med toaletter, duschar, tvättmaskin, kök mm. 

Lögnäs-Kampen

Prova på gårdens egen unika 5- eller 10-kamp. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder, årstid och era önskemål. 

Här kan ni prova vår "inte nudda markenbana", spela schack med getterna mm. En mix av samarbeten och tävlingar där alla kan vara med och bidra.

Koppla av & njut på SPA

Vill ni hellre koppla av så rekommenderar vi ett besök på vårt Spa där ni kan njuta i någon av våra relaxavdelningar, ta ett dopp i någon av våra pooler eller värma er i någon av våra bastur. 

När ni är redo serverar vi en god middag innan ni sover gott i lantluften och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé och en ny konferensdag tar vid.

Teambuilding & Aktiviteter

Vi har många aktiviteter som passar för en kick-off och när teamet ska lära känna varandra lite bättre. Här kan ni välja bland allt från smakupplevelser och musikquiz, till de mer fysiska aktiviteterna som linedance.

Våra konferenspaket

Konferens & Spa

Efter en arbetsdag är ni väl värda att besöka och koppla av på vårt Spa och värm er i någon av våra bastur eller pooler. 

Dagkonferens

Boka en dagskonferens i vår lantliga miljö. Lokal hela dagen, morgonfika, lunch samt eftermiddagsfika.

Konferens & övernattning

Konferens i två dagar inklusive frukost, lunch, fika och 3-rätters middag på halländska råvaror. Övernattning i tvåbäddsrum. 

Med våra konferenspaket får du konferensrum, fika, mat och eventuell övernattning till ett fast pris per deltagare. Önskar du en skräddarsydd lösning så hör bara av dig till oss så sätter vi ihop ett unikt paket åt dig.

Gör en bokningsförfrågan


VI ÄR KRANMÄRKTA!

Vi har fått hållbarhetsmärkning för vår kranvattenanvändning!


Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten framför flaskvatten. Genom kranmärkningen visar vi att vi tar ställning för en bättre miljö och inspirerar andra att också välja kranvatten.

Läs mer om vår
Kranmärkning >