Mobil logo 2021

Konferenspaket

Med våra konferenspaket får du konferensrum, fika, mat och eventuell övernattning till ett fast pris per deltagare. Önskar du en skräddarsydd lösning så hör bara av dig till oss så sätter vi ihop ett unikt paket åt dig.

Konferens på Hotell & SPA Lögnäs Gård i Halland

Konferens med övernattning

fr.1 990 kr/p exkl. moms

Konferens i två dagar inklusive frukost, lunch, fika och 3-rätters middag på halländska råvaror. Övernattning i tvåbäddsrum. Självklart kan ni komplettera konferenspaketet med någon aktivitet, som musikquiz, smakprovning, linedance, vår egen gårdskamp eller bara koppla av och njuta på Spa Lögnäsgård.

Dagkonferens Hotell & SPA Lögnäs Gård i Halland

Dagkonferens eller del av dag...

fr. 295 kr/p exkl. moms

Boka en dagskonferens i vår lantliga och kreativa miljö. Konferensrummet står till ert förfogande hela dagen och i paketet ingår även morgonfika, lunch samt eftermiddagsfika i vår unika konferenslounge.

Konferens & Spa - Hotell & SPA Lögnäs Gård i Halland

Konferens & Spa

fr. 1990 kr/p exkl. moms

Efter en tuff dag i konferensrummet är ni väl värda att besöka och koppla av på vårt Spa och värm dig i någon av våra bastur eller pooler. 

När ni är redo serverar vi en god 3-rätters middag innan ni sover gott i lantluften och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé och en ny dag tar vid.

Detta är endast en prisindikation. Självklart är vi flexibla och anpassar konferenspaketet utifrån era önskemål och syfte. 

Gör en bokningsförfrågan

Du får alltid bäst pris & paket om du bokar direkt till oss via mail konferens@lognasgard.se


VI ÄR KRANMÄRKTA!

Vi har fått hållbarhetsmärkning för vår kranvattenanvändning!


Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten framför flaskvatten. Genom kranmärkningen visar vi att vi tar ställning för en bättre miljö och inspirerar andra att också välja kranvatten.

Läs mer om vår
Kranmärkning >