Mobil logo 2021

Konferens & kick-off i avslappnande miljö!

Hos oss konfererar ni i lantlig miljö. 
Ni kan konferera halvdag, heldag eller flera dagar, givetvis med den pension ni önskar. 

Konferenslokaler

Vi har erfarenheten och lokaler att ta emot konferensgrupper från 4 till 140 personer. 
Max sittplatser, biograf: 140 och skolsittning: 70
läs mer >>

Utrustning

Våra konferenslokaler är utrustade med: Wi-Fi, OH-projektor, projektor, (TV om ni behöver), whiteboard, blädderblock, block & pennor. Vatten och frukt ingår.

Mat & Dryck

Förmiddagsfika & eftermiddagsfika intas med fördel i vår konferenslounge där vi dukar upp till smaklig buffé! Lunch & kvällsmiddag serveras i restaurangen som för länge sedan var en loge. På menyn står lokalproducerad mat lagad med kärlek. Intill restaurangen ligger vår ljusa vinterträdgård med högt till tak plats för 90 gäster.  

läs mer >>

Boende

Vad säges om att spendera en natt i mjölkrummet, svinstian eller i snickeboa? Vi har 34 personligt & lantligt inredda rum för övernattning (totalt 85 bäddar).  

läs mer >>

Aktiviteter för kickoff & teambuilding

Vi har ett underbart spa med flera härliga relaxytor, urval av pooler, upplevelseduschar och bastur.  Vill ni hellre prova på en aktivitet så har vi ett stor urval av både lugna och lite mer fartfylda aktiviteter att välja på. 

läs mer >>

Konferenspaket

 Vill ni ha ett lite effektiva möte över dagen eller kanske konferera lunch till lunch med övernattning, koppla av på spa och prova på en rolig aktivitet tillsammans? Vi har ett par fasta paket men har ni egna önskemål så sättervi ihop något som passar just er. 

läs mer >

Avbokninsregler

Avbokning av hel konferens ska ske senast 6 veckor innan ankomst men avbokning av enstaka rum eller deltagare kan ske fram till kl 12 dagen före ankomst. I rådande tider erbjuder vi avbokningsskydd vilket är 20 % av konferensens bokade värde. Då kan NI avboka fram till kl. 12.00 en vecka innan ankomst och blir bara debiterade de 20 %.

Gör en bokningsförfrågan

Du får alltid bäst pris & paket om du bokar direkt till oss via mail konferens@lognasgard.se eller telefon +46 (0)430-230 76 .

loading...


VI ÄR KRANMÄRKTA!

Vi har fått hållbarhetsmärkning för vår kranvattenanvändning!


Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten framför flaskvatten. Genom kranmärkningen visar vi att vi tar ställning för en bättre miljö och inspirerar andra att också välja kranvatten.

Läs mer om vår
Kranmärkning >