Mobil logo 2021

Gårdens Aktiviteter

Vi har många aktiviteter för en kick-off när teamet ska lära känna varandra lite bättre men även för kompisgäng och olika festligheter. Allt från smakupplevelser och musikquiz, till linedance och de mer fysiska aktiviteterna på vår egen gårdskamp.

Gårdens egen 5-kamp

I Lögnäs 5-Kamp sätter vi ihop er i lag som får utmanas i fem passande aktiviteter. Det kan vara; den döve & den blinde, poängjakt, labyrinten, jättememory eller slangbella. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid.
Femkampen tar ca 90 minuter och passar bra som en "bensträckare" under konferensdagen eller en kort aktivitetet tillsammans med kompisgänget. 
Antal: fr. 10-80 personer
Tid:  ca 90 min inkl. duell & prisutdelning.
Pris: 10-20 st:400 kr
         21-30 st: 375 kr
         31 eller fler: 350 kr

Gårdens egen 10-kamp

I Lögnäs 10-Kamp kan ni tävla tillsammans och mot varandra i lantliga aktiviteter som är både kluriga och fysiskt utmanande. 
Det kan vara; inte nudda marken banan, den döve & den blinde, poängjakt, labyrinten, jättememory, slangbella, boll på planka, styltor med hinder eller jättepussel. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid. 10-kampen passar utmärkt vid teambuilding, vid kickoff, möhippa/svensexa eller som en kul aktivitet med kompisgänget. 
Antal: fr. 10-80 personer
Tid:  2,5 timme inkl. duell & prisutdelning.
Pris: 10-20 st:550 kr
         21-30 st: 525 kr
         31 eller fler: 500 kr

Linedance

Prova på att dansa Linedance, det passar unga som gamla och nybörjare. Vi klär er i cowboyhatt och snusnäsduk och vår proffsiga instruktör lär er de mest grundläggande dansstegen och sedan är ni i full gång. Blod, svett och tårar, nej det hopps vi inte men lite svett blir det i alla fall. Öl eller dylikt att svalka sig med finns i baren, vad tror ni en riktig cowboy hade gjort?
Antal: 10-80 personer
Tid:  ca 90 min
Pris: 10-20 st: 400 kr
         21-30 st: 375 kr
         31 eller fler: 350 kr

Musikquiz

Inget är så engagerande som musik och inget  kan ändra en stämning eller frambringa minnen som musik. Däremot kan det vara lite klurigare att komma ihåg vad låten och artisten heter. Därför är musikquiz och musikfrågesporter extra roliga och engagerande på fester och sammankomster där man ska ha roligt och tävla i lag mot varandra. Dessutom är det kul att skapa olika teman med ett musikquiz, önskar ni något speciellt tema så ordnar vi det, kan vara tex, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Schlager, Kärlek, Hårdrock mm. Självklart blir det pris till vinnande lag.
Antal: fr. 10-80 personer
Tid:  ca 60 min
Pris: 10-20 st: 250 kr
         21-30 st: 225 kr
         31 eller fler: 200 kr

Spa-ritual med produkter

Perfekt för möhippan, tjejgänget, arbetsteamet, ja för alla helt enkelt. Njut på SPA och passa på att göra vår egen SPA-ritual där ni provar åtta olika produkter: schampo, närande hårinpackning, ansiktsskrubb, bodyskrubb, ansiktsmask, ansiktskräm, återfuktande  bodylotion, hand & fotkräm, en skrubbhandske och ansiktshandduk att arbeta med.
Badrock,  handduk, badtofflor, mineralvatten ingår. OBS!  medtag egna badkläder.
Antal: 2-80 personer
Tid:  2-3 timmar, välj själv
Pris: 250 kr tillkommer när spa-entré är erlagd.

Yoga

Yoga är ett begrepp med stor vidd. De olika yogaformerna är många och det kan vara svårt att hitta den yogaform man trivs med.  Upplägget här speglar den grupp som ska ha yoga. Tex: ett pass på 1 timme för en grupp medelålders män, väninnor eller en sprallig tjejgrupp, konferens, möhippa eller svensexa. Vi har även yoga utomhus om så önskas. Allt är möjligt!
Antal: 10-60
Tid: 1 timme
Pris: 10-20 st:400 kr
         21-30 st: 375 kr
         31 eller fler: 350 kr

Kaffeprovning

Ousmane är född och uppvuxen på ett kaffeplantage som har gått i arv i generationer i Guinea Conakry på den afrikanska västkusten. Ousmane träffade en tjej från Skottorp (härifrån alltså) och bor numera med sin familj i Sverige där han vidareutvecklat konceptet och erbjuder exklusivt kaffe från familjeplantaget. Ni  provar igenom 3-4 olika kaffesorter, njuter av härliga aromer och dofter, lär Er mer om skillnaden mellan de olika bönorna och sättet de framställs på.
Antal: 10-50 st        Tid: 1,5 timme
Pris: 10-20 st:500 kr
         21-30 st: 475 kr
         31 eller fler: 450 kr
 

Choklad & pralinprovning

Följa med på en upptäcksfärd i pralinernas värld där vi kombinerar smaker med kunskap. Vi lär dig mer om olika choklad samt tillverkning av praliner. Ni får smaka på vit, ljus samt mörk choklad i olika kakaohalter, samt sex olika praliner tex. mörk tryffel med havssalt. (se bild)
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris:   6-10 st: 550 kr
         10-20 st: 500 kr
         21-30 st: 475 kr
         31 eller fler: 450 kr
 

Dryckesprovningar

Vin- eller ölprovning!
Följ med på en historia i vinernas
och dryckernas värld. Vår Sommelier guidar er genom olika sorter av det valda dryckeslaget, från olika eller samma kontinent, med olika karaktär och råvaror. Provning kan gå till på lite olika sätt, det är upp till er att välja. Vi kommer givetvis med förslag om så önskas.
Antal: 10-80 personer
Tid: ca 90 min
Pris: 10-20 st:600 kr
         21-30 st: 550 kr
         31 eller fler: 500 kr enligt offert
 

Spa med bubbelpool, japansk källa, varm pool utomhus, 4 olika bastu, ång, torr, finsk, IR, tropisk dusch, isregn, vattenfall, kallbad, massagefåtöljer, fotbad, gym, relax mm.
Badrock,  handduk, badtofflor, mineralvatten ingår. OBS! medtag egna badkläder.
Läs mer om våra olika spapaket  "spa" här >
 

Zipline & Sommar Rodel

På Kungsbygget ca: 20 min. bilväg från Lögnäs Gård.

Sommarrodel är en fantastisk upplevelse för både unga och gamla, där du har chansen att uppleva fartens tjusning. Du bestämmer tempot själv - med hastighetsreglaget kan du bromsa upp eller öka farten. Banan slingrar sig ner genom härliga skogar och ängslandskap. Prova även zipline en 640 m lång linbana med 60 meters fallhöjd, flyger ni nerför Hallandsås vackra sluttning med fantastisk utsikt över Halland.
Antal: fr. 10-80 pers
Tid: 2 timmar
Pris: bokas direkt på www.kungsbygget.se

Turridning på islandshästar

Vi samarbetar med en hästgård på Hallandsåsen och erbjuder ridturer på islandshästar för både nybörjare och erfarna ryttare. Upplev den fantastiska bokskogen med porlande bäckar och fin utsikt. Fantatisk året om. Det finns lite olika varianter på turer artt välja på och går bra året om.
Antal: 1-16 st
Tid: 1,5-3 h
Pris: 1,5 h 650 kr
         3 h 850 kr

Provning av choklad med olika kakaobönor

Följ med på upptäcktsfärd i chokladens värld, där vi kombinerar smaker med kunskap. Lär dig mer om kakaoodling, olika bönor, tillverkning och olika choklad -stilar samtidigt som du smakar på choklad från världens ledande producenter. Vi provar åtta olika sorters choklad, från ljus till mörk...
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris:   6-10 st: 550 kr
         10-20 st: 500 kr
         21-30 st: 475 kr
         31 eller fler: 450 kr
 

Fartfyllt Gympapass som går igenom hela kroppen

Gympa passar alla. Här tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, springer och hoppar. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination. Musiken ger dig kraft och inspiration. Passet är redskapsfritt och det enda du behöver är din egen kropp. Häng med på en omväxlande åktur med maximalt endorfinpåslag. Det går bra även utomhus. Allt är möjligt!
Antal: 6-50
Tid: 1 timme
Pris: 10-20 st:300 kr
         21-30 st: 275 kr
         31 eller fler: 250 kr

Padel

Mellby Padel Center är en modern padelanläggning som finns 4 km (5 min) från oss. Hallen rymmer fem padelbanor med rejäl takhöjd, läktare, reception, sportshop, omklädningsrum, konferensrum, idrottsgym och mottagningskök. Tack vare läktare, bra underlag i form av Mondo WPT-gräs och bra takhängd belysning för att undvika bländning vid spel så är Mellby Padel Center är en attraktiv hall för stora tävlingar. Rack hyr man på plats.
Antal: 4 personer per bana max 20 st (finns 5 banor)
Tid: 1 timme
Pris: bokas direkt på www.mellbypadel.se (vi bokar större grupper)

GoKart

En adrenalinkick ni sen glömmer! Ca 10 min från Lögnäs Gård
GoKart erbjuder en rolig och fartfylld upplevelse där ni kan utmana era familjemedlemmar, vänner, arbetskamrater, chefen, bruden, brudgumen, svärmor, eller svärfar? Kom som ni är, vi har den utrustning som behövs.

Kör ca 1,3 mil, 1 varv träning, 1 kvalheat om 6 varv, A - final om 10 varv. B - final körs vid fler än 10 tävlande om 8 varv  
Medalj till 1 - 2 - 3 plats.
Antal: fr. 8-30 pers
Tid: Ca 60 min
Pris: bokas direkt www.blakullagokart.se/