Ny mobil logo hö 2018

Övriga aktiviteter...

Linedance

Prova på att dansa Linedance, det passar unga som gamla och nybörjare. Vi klär er i cowboyhatt och snusnäsduk och vår proffsiga instruktör lär er de mest grundläggande dansstegen. sedan är ni i full gång. Blod, svett och tårar, nej det hopps vi inte men lite svett blir det i alla fall. Öl eller dylikt att svalka sej med finns i baren, vad tror ni en riktig cowboy hade gjort?
Antal: 20-100 personer
Tid:  ca 90 min
Pris: begär offert

Musikquiz

Inget är så engagerande som musik och inget  kan ändra en stämning eller frambringa minnen som musik. Däremot kan det vara lite klurigare att komma ihåg vad låten och artisten heter. Därför är musikquiz och musikfrågesporter extra roliga och engagerande på fester och sammankomster där man ska ha roligt och tävla i lag mot varandra. Dessutom är det kul att skapa olika teman med ett musikquiz, men kan relativt enkelt plocka upp ett tema på en fest och göra roliga följdfrågor av varierat slag. Önskar ni något speciellt tema så ordnar vi det, kan vara tex, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Schlager, Kärlek, Hårdrock mm. Självklart blir det pris till vinnande lag.
Antal: fr. 10 personer
Tid:  ca 60 min
Pris: enligt offert

Drejning

Prova hantverket tillsammans med dina kolleger eller sätt dej alldeles ensam med leran och drejskivan. Du jobbar på egen hand men får naturligtvis goda råd och tips av Skottorps stengods.
I drejarstugan finns två drejskivor, handverktyg och skyddsförkläde.
Vi använder fler drejskivor om ni är många som ska dreja.
De föremål du vill behålla bränns och glaseras för att sedan
skickas till er. Roligt för alla och svårare än det ser ut!
Öppet 1:a April- 31/8 Augusti, beror på väder. ca: 5 min bilfärd från Lögnäs.
Företag: 8-30 personer
Tid: ca 60 min
Pris: begär offert

Trollerishow du sent ska glömma...

Vi välkomnar vår trolleri konstnär Karlsson  till Lögnäs Gård, en sann illujuonist tagen ur 20-talets rökiga hak. Han´kommer bjuda på några nummer ni sent ska glömma, allt från kortlekar, gummiband, hattar och magi.
Antal: 10-100
Tid: ca: 1 timme
Pris: begär offert

Sommar Rodel & Zipline

På Kungsbygget , ca: 20 min. bilväg från Lögnäs Gård.

Sommarrodel är en fantastisk upplevelse för både unga och gamla, där du har chansen att uppleva fartens tjusning. Man behöver inte vara rodelexpert för att åka sommarrodel, allt du behöver göra är att följa reglerna. Du bestämmer tempot själv - med hastighetsreglaget kan du bromsa upp eller öka farten på kälken. Redan efter 3 åk är du en proffsig rodelåkare.  935 m slingrar sig banan sig ner genom härliga skogar och ängslandskap. Åk  ensam eller 2 på en rodel - hur som helst kommer du att bli begeistrad av denna fantastiska fritidsupplevelse.
Prova även zipline en 640 m lång linbana med 60 meters fallhöjd, flyger ni nerför Hallandsås vackra sluttning med fantastisk utsikt över Halland.
Antal: fr. 10 pers
Tid: 2 timmar
Pris: Enligt offert

Laserlerduveskytte

Lasersport är ett miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av en lerduveskyttetävling. Lämpad för alla åldrar från 12 år och uppåt. Eftersom fem personer kan skjuta samtidigt är Laserskytte passande för grupper i alla storlekar, mycket skott under en kort tid.

Det finns tre olika spel där deltagarna kan få poäng på olika sätt, Skillshoot- alla får poäng vid träff, Speedshoot – bara den snabbaste träffen får poäng och Rapid-Fire – de 5 snabbaste får poäng, första träffen får 5 poäng andra 4 o.s.v.

Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla. Vi använder äkta hagelgevär som är modifierade med elektronik samt återvinningsbara plastduvor. Istället för hagel är det ofarliga infraröda signaler som avfyras från geväret, detta innebär att deltagarna slipper rekylen.

Antal: fr. 5st
Tid: 1 timme
Pris: Enligt offert

GoKart

FÅ EN ADRENALIN KICK NI SENT SKA GLÖMMA !! ca 10 min från Lögnäs Gård

GoKart erbjuder en rolig och fartfylld upplevelse där ni kan utmana era familjemedlemmar, vänner, arbetskamrater, chefen, bruden, brudgumen, svärmor, eller svärfar? Kom som ni är, vi har den utrustning som behövs.

Kör ca 1,3 mil, 1 varv träning, 1 kvalheat om 6 varv, A - final om 10 varv. B - final körs vid fler än 10 tävlande om 8 varv  
Medalj till 1 - 2 - 3 plats.
Antal: fr. 8-30 pers
Tid: Ca 60 min
Pris: Enligt offert

Turridning på islandshästar

Vi samarbetar med en hästgård på Bjärehalvön  och erbjuder ridturer för  både nybörjare och erfarna ryttare. Det finns lite olika varianter på turer arr välja på. 
Antal:
Tid:
Pris: 
 

Bassängbad vid Skummeslövsstrand

I strandkanten vid Skummeslövsstrand ligger Skummelsövsbadet. Ett populärt
utflyktsmål både för stora och små.
Vill ni bada i havet eller i poolen, det är bara att välja. Entrén för barnen till badet ingår i rumspriset, be om biljett i receptionen.

TEAMBUILDING