Mobil logo 2021


Njut på vårt Spa!

Vi erbjuder bubbelpool, torrbastu, kallbad, ångbastu, IR-bastu, japansk varm källa, tropisk dusch, isregn, doftbastu, spa & basturitual, massagefåtöljer, ljusterapirum, varm pool ute på vår mysiga terrass med solstolar och sköna loungemöbler. Vid sämre väder erbjuder vi i stället en lounge en trappa upp med öppen brasa för sköna stunder. Ta med träningskläder så ni kan testa vårt gym!

 I vår lounge serverar vi mineralvatten som ingår i spa-entrén liksom lån av badrock, handduk och tofflor. Lättare tilltugg, ostbricka, toasts, sallader, baguetter, glass, vin & öl går att beställa i vår spa-bar, allt för att förgylla din tillvaro.

Välj mellan våra olika Spapaket för en skön vistelse eller bara ett kortare besök i vårt Spa.

OBS! Vi erbjuder inte behandlingar av terapeut.


Barn t o m 12 år är välkomna kl. 9-18. Barnfritt efter kl. 18. Tänk på att vi har många barn & familjer som besöker oss under lovveckor.

Loungemeny Spa

I Spaloungen på övre våningen serverar vi en enklare loungemeny med sallader, smörgåsar, enklare tilltugg, snacks och dryck. Här har vi fulla rättigheter så vill du njuta en kall öl, ett glas bubbel eller ett glas vin så går det utmärkt!

PRESENTKORT

Kärleksgåva, födelsedagspresent, bröllopsgåva,  julklapp
studentpresent eller gåva till läraren. 
Tillfällena är många då det kan passa med ett presentkort. 

Du kan tex ge bort ett spapaket, dagspa, en lyxkväll, en romantisk weekend, ett spakalas, en lyxig middag eller en festlig aktivitet. 
Beställ här >