Mobil logo 2021

Barnens Lögnäs

Här kan ni fika, klappa, mata & lek med våra dvärggetter, grisar, får & kaniner. Prova intenuddamarkenbanan eller spela schack med getterna och mycket annat roligt!

Vi säljer kaninungar, blandras samt olika färger 300 kr
 

Stängt för säsongen, öppnar åter sommaren 2023
 

Vi har skapat en stor "hage" med olika sorters djur; grisar, dvärggetter, får & lamm, höns & kycklingar och kaniner. Alla bor de i sina egna små röda stugor med vita knutar. Klappa, mata och kela med dem så mycket du vill. På gården finns det även katter & ibland kattungar och på sommaren kossor. Vi har lekplats för lek & stoj, 160 m lång "inte nudda marken bana" vår egna tipsrunda, spela jätteschack med getterna, gå på styltor, hoppa hage, spela jätteluffarschack, var med på vår ordjakt, rid på våra fina "trähästar", när det är mörkt kan man leta reflexer (bu)... Ja här kan man faktiskt tillbringa en hel dag...eller varför inte bo över så Ni inte missar något...boende gäster får vara på Barnens Lögnäs dagligen 9-20.

Pris inkl. fika: 75 kr/person 2-100 år
Fika med kaffe/te/saft
 

Lunchbuffé serveras i vår vinterträdgård alla dagar 12-14.00 (behöver ej förbokas)
Mån-Fre 125 kr (barn 75 kr)
Lör-Sön 195 kr (barn 75 kr)
Dagens lunch >

Till Salu!
Sociala & tama kaninungar 300 kr
maila på linda@lognasgard.se vid intresse

Bästa kalaset - Smådjurskalas

Bjud in alla Era kompisar för 2 timmars stoj och lek på Barnens Lögnäs. Här kan ni kalasa med alla djuren,  klappa, mata och lek med djuren så mycket ni vill, spela vårt stora schack, gå på styltor, hoppa hage, spela luffarschack, gå gårdens egna tipspromenad eller var med på skattjakt. Givetvis medalj till den med flest rätt på tipspromenaden! (gäller sommarhalvåret då djuren är ute)

Ni får ballonger och vi bjuder på saft/kaffe/te, stor bulle, chokladboll och havrekakor.

Pris: 100 kr/barn vid minst 10 barn 


Citat från Barnens Lögnäs och våra små gäster!
Det finns inget bättre än att mata, klappa och leka med djuren precis där de "hör hemma"... Agnes 7 år

Detta är det bästa hotellet i hela världen, jag älskar djuren, bättre än Florida för där fanns bara krokodiler och de är bara läskiga, jag kommer snart tillbaka....Tilda 9 år

Kan man flytta hit och bo här "på riktigt"? Finns det skola här för det måste det finnas för jag ska börja skolan till hösten..... Simon 5 år

Lyckans Era barn som får jobba, lasta hö och mata djuren så mycket de vill....... Robin 7 år

Lykke är bästa hunden i hela världen, hon följde med in på rummet, jag fick sova på golvet för mamma sa att Lykke fick inte vara i sängen, det gjorde ingenting för Lykke är så mjuk.... Amanda 8 år

Får man ta med sej kattungarna hem om man lämnar tillbaka dem sen? Jag kommer ju tillbaka.... Liam 5 år

Jag vill ha en minigris men det vill inte pappa, varför kan vi inte bara ha EN när ni kan ha 5 st?.....Kevin  6 år
 

Säkerhet

Vid hotellet finns ett fungerande lantbruk vilket innebär stora faror och vissa områden man inte får vistas på. Det är av största vlkt att föräldrar ser till sina barn så att de inte vistas där obehöriga ej äga tillträde, skyltar finns och då även med symbol så att barn ska förstå.

Är ni minsta osäkra så fråga gärna personalen.
Allt för Er säkerhet! 

Lekplats

Vi har en fin lekplats med stor sandlåda, klättervägg, rutschkanor, gungor, babygunga, torn att klättra i, lianer, repstege och en kikare längst upp så du kan titta på utsikten. Bänkar och bord för avkoppling både för stora och små.

Här finns också vår lekstuga för lek och stoj. Självklart finns det också gott om gröna ytor att springa omkring på.

Lekrum

Skulle det vara dåligt väder någon dag (solen skiner nästan...alltid i Lögnäs) så finns det lekrum med leksaker, pyssel, spel, pussel mm av olika slag samt tv, i anslutning till matsalen så mamma & pappa kan äta och dricka gott i lugn och ro när barnen leker.

Familjerum

Hos oss kan ni barnfamiljer välja mellan flera olika boendealternativ. Vi har familjerum både i Bed & Breakfastdelen, Lanthotellet men även som självhushåll i "Villan". Vi har där utöver 5 familjerum "lyx" som består av 2 dubbelrum med dörr emellan, här har ni vars ett rum med badrum, tv mm.  Det finns även plats för extrasängar för den stora familjen.

Barnmeny

På kvällarna serverar vi en god middag som är anpassad både till barn och vuxna.
Barnpris:  125 kr kväll och 75 kr lunch  upp till 12 år.

Familjespa

Barn är välkomna till vårt spa. För bästa avkoppling för både stora och små är det föräldrarnas ansvar att se till att barnen håller sig tysta & lugna, så som sig bör på ett spa.

Läs gärna mer om vårt spa här >

Skummeslövsbadet

I strandkanten vid Skummeslövsstrand ligger Skummelsövsbadet.
Ett populärt utflyktsmål både för stora och små.
Vill ni bada i havet eller i poolen, det är bara att välja. Entrén för barnen till badet ingår i rumspriset om ni bokat direkt till oss. (ej vid någon annan bokningssida), be om biljett i receptionen.
Öppet 15/6-9/8-2020.