Ny mobil logo hö 2018

Gruppaktivitet över dagen

En oförglömlig dag för alla i gänget!

Vi har de perfekta paketen, både för Er som vill stanna en liten stund eller för Er som vill ha roligt hela dagen. Varför inte prova några av våra aktiviteter såsom Lögnäs Gårds egen 5/10-kamp, Linedance, Choklad- & Dryckesprovning eller Musikquiz. Kombinera något av detta med en god fika, lunch och ett besök i vårt fantastiska spa. Avsluta dagen med en god middag.

Vid ett antal på min. 20 st arrangerar vi fika & middagsbuffé utomhus exklusivt bara för Er.

Pris inkl. aktivitet: (se olika aktiviteter längre ner på sidan)

Alternativ 1: Frukost + aktivitet + lunch + spa
Mån- tors: 895 kr
Fre- Sön: 995 kr

Alternativ 2:  Lunch + aktivitet + eftermiddagsfika
Mån- tors: 495 kr
Fre- Sön: 595 kr

Alternativ 3:  Aktivitet + eftermiddagsfika + spa + middag fr. 1290 kr (1090 kr)
Mån- tors: 1295 kr (1095 kr 11/6-14/8 serveras sommarbuffé )
Fre- Sön: 1395 kr (1195 kr 11/6-14/8 serveras sommarbuffé )

Alternativ 4: Lunch + aktivitet + eftermiddagsfika + spa + middag
Mån- tors: 1395 kr (1195 kr 11/6-14/8 serveras sommarbuffé)
Fre- Sön: 1295 kr  (1095 kr 11/6-14/8 serveras sommarbuffé)

Alternativ 5: Eftermiddagsfika + aktivitet + middag + spa efter middagen
Mån- tors: 1295 kr (1095 kr 11/6-14/8 serveras sommarbuffé)
Fre- Sön: 1395 kr (1195 kr 11/6-14/8 serveras sommarbuffé)

Aktiviteter att välja på:

Här ser du några av våra populäraste aktiviteter.

Gårdens egen 5 -kamp

Gårdens egen 5-kamp passar de flesta, konferensen, möhippan, svensexan, kompisgänget, kickoff mm. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid. Vi erbjuder även paket med mat & dryck i samband med aktivitet.
Antal: fr. 10-80 personer
Tid:  ca 90 min inkl. duell & prisutdelning.
Pris: ingår i paketen ovan

Gårdens egen 10-kamp

Gårdens egen 10-kamp passar de flesta, familjeträffen, födelsedagsfirandet,  kompisgänget, kickoff mm. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid. 
Antal: fr. 10-80 personer
Tid:  2,5 timme inkl. duell & prisutdelning.
Pris: tillägg 150 kr
 

Linedance

Prova på att dansa Linedance, det passar unga som gamla och nybörjare. Vi klär er i cowboyhatt och snusnäsduk och vår proffsiga instruktör lär er de mest grundläggande dansstegen och sedan är ni i full gång. Blod, svett och tårar, nej det hopps vi inte men lite svett blir det i alla fall. 
Antal: 10-80 personer
Tid:  ca 90 min
Pris: ingår i paketen ovan

Musikquiz

Inget är så engagerande som musik och inget  kan ändra en stämning eller frambringa minnen som musik. Vi kan skapa olika teman med ett musikquiz, önskar ni något speciellt tema så ordnar vi det, kan vara tex, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Schlager, Kärlek, Hårdrock mm. Självklart blir det pris till vinnande lag.
Antal: fr. 10-80 personer
Tid:  ca 60 min
Pris: - 50 kr avdrag

Spa-ritual med produkter

Spa-ritualen är anpassad för att ni ska få en extra njutbar upplevelse här hos oss.  Ni gör ritualen i lugnt tempo med hjälp av en utförlig instruktion.

Spa med bubbelpool, japansk källa, varm pool utomhus, 4 olika bastu, tropisk dusch, isregn, vattenfall, kallbad, massagefåtöljer, fotbad, gym, relax mm. Badrock,  handduk, badtofflor, mineralvatten och torkad frukt ingår. OBS!  medtag egna badkläder.
Antal: 2-80 personer
Tid:  2 timmar
Pris: - 50 kr avdrag

Yoga

Yoga är ett begrepp med stor vidd. De olika yogaformerna är många och det kan vara svårt att hitta den yogaform man trivs med.  Upplägget här speglar den grupp som ska ha yoga. Tex: ett pass på 1 timme för en grupp medelålders män, väninnor eller en sprallig tjejgrupp, konferens, möhippa eller svensexa. Vi har även yoga utomhus om så önskas. Allt är möjligt!
Antal: 10-60
Tid: 1 timme
Pris: ingår i paketen ovan

Gympapass

Gympa passar alla. Här tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, springer och hoppar. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination. Musiken ger dig kraft och inspiration. Passet är redskapsfritt och det enda du behöver är din egen kropp. Häng med på en omväxlande åktur med maximalt endorfinpåslag. Det går bra även utomhus. Allt är möjligt!
Antal: 6-50
Tid: 1 timme
Pris: ingår i paketen ovan

Chokladprovning med olika kakaobönor

Följ med på upptäcktsfärd i chokladens värld, där vi kombinerar smaker med kunskap. Lär dig mer om kakaoodling, olika bönor, tillverkning och olika choklad -stilar samtidigt som du smakar på choklad från världens ledande producenter. Vi provar åtta olika sorters choklad, från ljus till mörk...
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris:  tillägg 150 kr

Kaffeprovning

Ni  provar igenom 3-4 olika kaffesorter, njuter av härliga aromer och dofter, lär Er mer om skillnaden mellan de olika bönorna och sättet de framställs på.
Antal: 10-50 st       
Tid:
1,5 timme
Pris: tillägg 100 kr

Pralinprovning

Följa med på en upptäcksfärd i pralinernas värld där vi kombinerar smaker med kunskap. Vi lär dig mer om olika choklad samt tillverkning av praliner. Ni får smaka på vit, ljus samt mörk choklad i olika kakaohalter, samt sex olika praliner tex. mörk tryffel med havssalt. (se bild)
Antal: 6-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris: tillägg 200 kr
 

Dryckesprovningar

Vin- eller ölprovning!
Följ med på en historia i vinernas
och dryckernas värld. Vår Sommelier guidar er genom olika sorter av det valda dryckeslaget, från olika eller samma kontinent, med olika karaktär och råvaror. Provning kan gå till på lite olika sätt, det är upp till er att välja. Vi kommer givetvis med förslag om så önskas.
Antal: 10-80 personer
Tid: ca 90 min
Pris: tillägg fr. 300 kr

Bokningsförfrågan  • MED avbokningsskydd kan Ni avboka utan debitering tom. kl. 9.00 på ankomstdagen. Paket med gruppaktivitet, Dag-spa och måltider 50 kr/vuxen och ungdom. UTAN avbokningsskydd kan man avboka tom. kl. 12.00 dagen före anomst. Efter det full debitering.
  • Tänk på att tex ange speciella önskemål kost & dryck, om ni forar något speciellt etc.  Ju mer vi vet om era önskemål ju bättre lyckas vi möta era förväntningar.
  • Godkänner du att vi spara dina uppgifter ovan? Du kan när som helst be oss ändra eller ta bort din information via mejl till info@lognasgard.se