Mobil logo 2021

Kombinera ditt boende med en aktivitet

Hos oss bor du lantligt med djur & natur inpå knuten men ändå nära till det mesta, havet några km bort, 7 golfbanor, SPA, shopping, Barnens Lögnäs och aktiviteter inom nära räckhål.

Vandringspaket med spa >
Spa och turridning >
Padelpaket >
Golfpaket >

Några andra aktiviteter vi gärna arrangerar för er omni är en grupp på minst 10-20 personer är: 

Linedance

Prova på att dansa Linedance, det passar unga som gamla och nybörjare. Vi klär er i cowboyhatt och snusnäsduk och vår proffsiga instruktör lär er de mest grundläggande dansstegen. sedan är ni i full gång. Blod, svett och tårar, nej det hopps vi inte men lite svett blir det i alla fall. Öl eller dylikt att svalka sej med finns i baren, vad tror ni en riktig cowboy hade gjort?
Antal: 20-100 personer
Tid:  ca 90 min
Pris: begär offert

Musikquiz

Inget är så engagerande som musik och inget  kan ändra en stämning eller frambringa minnen som musik. Däremot kan det vara lite klurigare att komma ihåg vad låten och artisten heter. Därför är musikquiz och musikfrågesporter extra roliga och engagerande på fester och sammankomster där man ska ha roligt och tävla i lag mot varandra. Dessutom är det kul att skapa olika teman med ett musikquiz, önskar ni något speciellt tema så ordnar vi det, kan vara tex, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Schlager, Kärlek, Hårdrock mm. Självklart blir det pris till vinnande lag.
Antal: fr. 10 personer
Tid:  ca 60 min
Pris: enligt offert

Gårdens egen 5-kamp

Gårdens egen 5-kamp passar de flesta, konferensen, möhippan, svensexan, kompisgänget, kickoff mm.  Kombinera gärna med lunch, kvällsmiddag eller vårt spa samt logi. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Vi erbjuder tex. Balans med skottkärra med last, Spik i flaskan, Mjölktinor, Tegelstenen, Däck på stolpe, Såga stock, Rulla rundbal, ris i  gem, den blinde och den döve,  Modellbygge, Frågesport, knep och knåp, aktiviteterna är både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid.
Antal: fr. 10-30 personer
Tid:  ca 90 min inkl. duell & prisutdelning.
Pris: enligt offert

EN OMTÄNKSAM GÅVA

Kärleksgåva,  födelsedagspresent, studenten.
Tillfällena är många då det kan passa med ett presentkort. 

Du kan tex ge bort ett spapaket, dagspa, en lyxkväll, en romatisk weekend, ett spakalas, en lyxig middag eller en festlig aktivitet. 
Beställ här >