Mobil logo 2021

Många roliga aktiviteter att välja på...

Här är ett urval av aktiviteter som du kan kombinare med valfritt boendepaket, dagspa, konferens eller måltid under din vistelse hos oss. 

Linedance

Prova på att dansa Linedance, det passar unga som gamla och nybörjare. Vi klär er i cowboyhatt och snusnäsduk och vår proffsiga instruktör lär er de mest grundläggande dansstegen och sedan är ni i full gång. Blod, svett och tårar, nej det hopps vi inte men lite svett blir det i alla fall. Öl eller dylikt att svalka sig med finns i baren, vad tror ni en riktig cowboy hade gjort?
Antal: 20-100 personer
Tid:  ca 90 min
Pris: begär offert

Kaffeprovning

Ousmane är född och uppvuxen i en lantbrukarfamilj med plantage som gått i arv i generationer i Guinea Conakry på den afrikanska västkusten. Ousmane har vidareutvecklat konceptet och erbjuder nu exklusivt kaffe även här i Sverige där han numera bor tillsammans med sin familj!
Kaffeprovning är populärt! Kaffe är inte ”bara kaffe”. Ni  provar igenom 3-4 olika kaffesorter, njuter av härliga aromer och dofter, ni lär Er mer om skillnaden mellan de olika bönorna och sättet de framställs på. Kaffet som ni provar skördas självklart från det egna plantaget.
Antal: 10-30 st
Tid: 1,5 timme
Pris: bergär offert

Chokladprovning

Följ med på upptäcktsfärd i chokladens värld, där vi kombinerar smaker med kunskap. Lär dig mer om kakaoodling, olika bönor, tillverkning och olika choklad -stilar samtidigt som du smakar på choklad från världens ledande producenter. Vi provar åtta olika sorters choklad, från ljus till mörk, smaksatt samt pralin.
Antal: 10-80 personer
Tid: ca 60 min
Pris: begär offert

Turridning på islandshästar

Vi samarbetar med en hästgård på Hallandsåsen och erbjuder ridturer på islandshästar för både nybörjare och erfarna ryttare. Det finns lite olika varianter på turer artt välja på och går bra året om.
Antal: 1-16 st
Tid: 1,5-3 h
Pris: begär offert
 

Gårdens egen 5 eller 10-kamp

Gårdens egen 5 eller 10-kamp passar de flesta, konferensen, möhippan, svensexan, kompisgänget, kickoff mm. Vi sätter ihop er i lag med passande stationer. Vi erbjuder aktiviteter både ute och inne men vi anpassar så klart efter väder och årstid.
Antal: fr. 10-60 personer
Tid:  ca 90 min inkl. duell & prisutdelning.
Pris: fr. 300 kr

Dryckesprovningar

Vin-, whisky-, tequila- eller ölprovning!
Följ med på en historia i vinernas
och dryckernas värld. Vår Sommelier guidar er genom olika sorter av det valda dryckeslaget, från olika eller samma kontinent, med olika karaktär och råvaror. Provning kan gå till på lite olika sätt, det är upp till er att välja. Vi kommer givetvis med förslag om så önskas.
Antal: 20-100 personer
Tid: ca 90 min
Pris: enligt offert

Spa-ritual med produkter

Perfekt för möhippan, tjejgänget, arbetsteamet, ja alla slags grupper som inte hinner med eller vill kosta på en behandling av terapeut. Spa-ritualen är anpassad för att ni ska få en extra njutbar upplevelse här hos oss.  Ni gör ritualen i lugnt tempo med hjälp av en utförlig instruktion.

Ni erhåller en bricka med de olika  produkter såsom, schampo, närande hårinpackning, ansiktsskrubb, bodyskrubb, ansiktsmask, ansiktskräm, återfuktande  bodylotion, hand & fotkräm, en svamp och ansiktshandduk att arbeta med.

Spa med bubbelpool, japansk källa, varm pool utomhus, 4 olika bastu, tropisk dusch, isregn, vattenfall, kallbad, massagefåtöljer, fotbad, gym, relax mm.
Badrock,  handduk, badtofflor, mineralvatten och torkad frukt ingår. OBS!  medtag egna badkläder.
Antal: 2-20 personer
Tid:  2-3 timmar, välj själv
Pris: sönd - torsd 450 kr, fred & lörd 495 kr

Padel

Mellby Padel Center är en modern padelanläggning som finns 4 km (5 min) från oss. Hallen rymmer fem padelbanor med rejäl takhöjd, läktare, reception, sportshop, omklädningsrum, konferensrum, idrottsgym och mottagningskök. Tack vare läktare, bra underlag i form av Mondo WPT-gräs och bra takhängd belysning för att undvika bländning vid spel så är Mellby Padel Center är en attraktiv hall för stora tävlingar. Rack hyr man på plats.
Antal: 4 personer per bana max 20 st (finns 5 banor)
Tid: 1 timme
Pris: begär offert

Yoga

Yoga är ett begrepp med stor vidd. De olika yogaformerna är många och det kan vara svårt att hitta den yogaform man trivs med.  Upplägget här speglar den grupp som ska ha yoga. Det kan vara ett pass på 1 timme för tex. en grupp medelålders män, väninnor eller en sprallig tjejgrupp, konferens, möhippa eller svensexa. Allt är möjligt!
Antal: 6-40
Tid: 1 timme
Pris: begär offert

Fartfyllt Gympapass som går igenom hela kroppen...

Gympa passar alla. Här tränar du sånt som din kropp är gjord för. Du sträcker och roterar, trycker ifrån, springer och hoppar. En genomkörare för hela kroppen som ger både uthållig styrketräning, spänst och koordination. Musiken ger dig kraft och inspiration. Passet är redskapsfritt och det enda du behöver är din egen kropp. Häng med på en omväxlande åktur med maximalt endorfinpåslag. Allt är möjligt!
Antal: 6-50
Tid: 1 timme
Pris: begär offert, utomhus vid väder

Musikquiz

Inget är så engagerande som musik och inget  kan ändra en stämning eller frambringa minnen som musik. Däremot kan det vara lite klurigare att komma ihåg vad låten och artisten heter. Därför är musikquiz och musikfrågesporter extra roliga och engagerande på fester och sammankomster där man ska ha roligt och tävla i lag mot varandra. Dessutom är det kul att skapa olika teman med ett musikquiz, önskar ni något speciellt tema så ordnar vi det, kan vara tex, 60-tal, 70-tal, 80-tal, Schlager, Kärlek, Hårdrock mm. Självklart blir det pris till vinnande lag.
Antal: fr. 10 personer
Tid:  ca 60 min
Pris: enligt offert

Spa med bubbelpool, japansk källa, varm pool utomhus, 4 olika bastu, ång, torr, finsk, IR, tropisk dusch, isregn, vattenfall, kallbad, massagefåtöljer, fotbad, gym, relax mm.
Badrock,  handduk, badtofflor, mineralvatten och torkad frukt ingår. OBS! medtag egna badkläder.
Läs mer om våra olika spapaket  "spa" här >
 

Zipline & Sommar Rodel

På Kungsbygget ca: 20 min. bilväg från Lögnäs Gård.

Sommarrodel är en fantastisk upplevelse för både unga och gamla, där du har chansen att uppleva fartens tjusning. Du bestämmer tempot själv - med hastighetsreglaget kan du bromsa upp eller öka farten. Banan slingrar sig ner genom härliga skogar och ängslandskap. Prova även zipline en 640 m lång linbana med 60 meters fallhöjd, flyger ni nerför Hallandsås vackra sluttning med fantastisk utsikt över Halland.
Antal: fr. 10 pers
Tid: 2 timmar
Pris: Enligt offert

GoKart

En adrenalinkick ni sen glömmer! Ca 10 min från Lögnäs Gård
GoKart erbjuder en rolig och fartfylld upplevelse där ni kan utmana era familjemedlemmar, vänner, arbetskamrater, chefen, bruden, brudgumen, svärmor, eller svärfar? Kom som ni är, vi har den utrustning som behövs.

Kör ca 1,3 mil, 1 varv träning, 1 kvalheat om 6 varv, A - final om 10 varv. B - final körs vid fler än 10 tävlande om 8 varv  
Medalj till 1 - 2 - 3 plats.
Antal: fr. 8-30 pers
Tid: Ca 60 min
Pris: Enligt offert